Esittely

Sijainti ja ympäristö

"Poikkikadun Kodin" osoite on Põik 3-7 (Põikkatu 3, asunto 7). Toinen kerros. Ei hissiä. Ikkunat avautuvat puutarhapihalle koiliseen ja itään. Asunto on valoisa ja aurinkoinen. Kaksikerroksinen, kahdeksan asunnon kerrostalo on valmistunut 1963. Naapureistamme meillä on vain hyviä kokemuksia...

Asunto sijaitsee Kuressaaren vanhassa kaupunginosassa rauhallisen pikkukadun varrella. Ydinkeskustaan, linnan muureille ja merenrantaan on viiden minuutin kävelymatka. Uudet kylpylähotellit: "Rüütel, Meri ja Georg Ots" ovat kilometrin etäisyydellä asunnosta.

Lähimpään kauppaan on matkaa noin 500 metriä ja useita ravintoloita sijaitsee aivan lähituntumassa.

Asunto ja sen varustelu

Asunnossa on olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone+wc ja eteistilat (kaksio). Pinta-ala n. 50 m2.

Makuuhuoneessa on erilleen siirrettävä parivuode ja olohuoneessa kaksi lisävuodetta (kulmasohva). Asunnossa on täydellinen koti-irtaimisto ja tarpeisto sekä koneistus, lukuun ottamatta astianpesu- ja pyykinpesukonetta sekä pakastinta. Lähistöllä on tarjolla pesulapalveluja erittäin edullisesti.

Asunto on remontoitu korkeatasoisesti ja asiantuntevasti v. 2005. Sisustus ja kalustus ovat hyvätasoisia. Maantieteellinen, liikenteellinen ja maisemallinen sijainti on erinomainen. Asunto soveltuu vaativiinkin taso-odotuksiin ollen erinomainen vaihtoehto hotelliasumiselle varsinkin hinta-laatusuhteessa.

Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sisältyvät vuokrahintaan. Liinavaatteet vaihdetaan kerran viikossa.

Lisätietoa ympäristöstä

www.visitestonia.com www.saaremaa.ee www.kuressaare.ee